CHILl-CSEPP

A 2010-ben kifejlesztett Chili-csepp igazi sikert és elismerést hozó termék, amely a chili paprikából különleges eljárással kipréselt olaj. Hazánkban csak a tolnai Józsi Fűszerei Kft. tudja ilyen természetes végterméket eredményezve előállítani, ezt az egyébként rendkívül takarékos, a szakmai skálán 100 ezres erősségi mértéket elfoglaló esszenciát.

Szilágyi József több mint 14 éve, egyéni vállalkozóként kezdett fűszerek előállításával és forgalmazásával foglalkozni. A fűszerek világában szerzett sokéves tapasztalata, a különleges ízek és illatok iránt érzett szenvedélyes szeretete eredményezte azt, hogy a Tolna környéki agglomerációban egyre sikeresebbé vált a családi vállalkozás.

Termékeik fontos jellemzője, hogy kiváló minőségű zöldségfélék felhasználásával készülnek, amelynek köszönhetően biztosított az utolérhetetlen ízhatás. A minőségi előállítás mellett nagy figyelmet fordítanak az élelmiszerbiztonsági előírások maradéktalan betartására. Partnereik között megtalálhatóak közétkeztetők, vendéglátók és élelmiszerelőállítók is.

2003-ban megépült a minden élelmiszerbiztonsági előírásnak megfelelő kisüzemük, ahol számos új és hagyományos fűszerek, fűszerkeverékek és ételízesítők gyártása folyik. Tolnai telephelyükön üzemelő boltjukban a termékpalettájukon lévő összes termék megtalálható.

A cég által gyártott és forgalmazott fűszerek, fűszerkeverékek, ételízesítők palettája igen sokrétű, ám mindemellett a legkülönlegesebb, igazi sikert és elismerést hozó termékük a 2010-ben kifejlesztett, kuriózumnak tekinthető CHILl-CSEPP.

Szilágyi József több hónapon átívelő, időt és fáradtságot nem kímélő, folyamatos kísérletező tevékenységének köszönhetően született meg a termék, mely egyedülállósága révén élete főművének tekinthető. A napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő chili-cseppet alkotója a következőképp jellemezte: "Giganti kus erő egy piciny fiolában."

A termék adalékanyagot és színezéket nem tartalmaz, minden cseppje „tűzzuhatagként perzsel, mégis valóságos ízorgia a csípős ízek kedvelőinek."

Szilágyi József 2016-ban bekövetkezett halálát követően a vállalkozást gyermekei, Ildikó és Péter vették át, akik Józsi Fűszerei Kft. néven viszik tovább a sikeres vállalkozást.

Galéria

Térkép