Magyar Rapszódia desszert család

Magyar Rapszódia desszert család
A Magyar Rapszódia desszert család egy kézműves bon-bon különlegesség Liszt Ferenc emlékére. A valódi csokoládéburok a Magyar táj jellegzetes gyümölcsei (kajszibarack - kékszilva - szőlő – vadmeggy), dió és méz valamint a pálinka ad utolérhetetlen - minden más terméktől különböző ízhatást.

Magyarországra jellemző gyümölcsökből és anyagokból, bejegyzett oltalommal védett termék. A feldolgozás során magas minőségű, egyedi termék keletkezik, így a kitűnő alapanyagok itthon kerülnek feldolgozásra és egy magasra pozícionált termékként kerülnek a fogyasztókhoz. A töltelék összetétele egyedi receptúra alapján készül, semmi máshoz nem hasonlítható, a Cukrász Szakirodalom előtt is ismeretlen. A termék és a csomagolás terén is kézműves módszereket alkalmaznak.



Az év legnagyobb mezőgazdasági rendezvénye, az OMÉK  2015. őszén a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban került megrendezésre. Dr. Fazekas Sándor, az esemény védnöke, vidékfejlesztési miniszter az OMÉK Élelmiszer Díját a dombóvári Gábor Sándor cukrászmesternek adta át, aki a Magyar Rapszódia kézműves bon-bon különlegességéért érdemelte ki az elismerést. A díjra a Gabriel Bon-bon Manufaktúra kistermelő, vagy kézműves terméket előállító mikrovállalkozás terméke kategóriában adta be pályázatát, amelynek egyik kritériuma az volt, hogy az élelmiszer-feldolgozásban foglalkoztatottak tényleges létszáma 10 fő alatt legyen. Kiemelt szempont volt a különleges csomagolás, az egyediség, a piaci ismertség, elismertség. Tavaly elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat is, amely a szakma egyik legnagyobb elismerése.

Galéria

Térkép